Het leven is al duur genoeg. Dat vinden wij van Telefoonabonnement.nl ook. Dus waarom zou je veel geld uitgeven aan een smartphone terwijl je voor een paar honderd euro al een echte alleskunner in huis haalt? Voor de slimmeriken onder ons die op zoek zijn naar een midrange smartphone voor minder dan 300 euro hebben wij de beste smartphones binnen dat budget voor je op een rij gezet. We beginnen met ons persoonlijke advies.

De persoonlijke keuze van Telefoonabonnement.nl

Per prijsklasse geven wij ons persoonlijke advies. Mocht je zelf een specifiek merk zoals bijvoorbeeld HTC, Samsung, Sony of LG in gedachte hebben, kan je ook meteen naar de beste koop van jouw gewenste merk gaan. Bij deze prijsklasse komt volgens ons de HTC U Play het beste uit de verf. Je krijgt een schitterend toestel met prima specificaties voor nog geen € 250,-. De telefoon heeft een 5,2 inch beeldscherm met een snelle processor en 3 GB aan werkgeheugen. De telefoon heeft 32 GB opslagcapaciteit en een stel goede camera’s. Een koopje wat ons betreft!

HTC U Play
Bekijk specificaties
Los toestel: € 199,00
Abonnement vanaf € 15,00 p/m
Beste deal

De beste Samsung Galaxy tot 300 euro

Bij Samsung denk je al gauw aan de Samsung Galaxy S en Galaxy Note-serie. Het zijn de vlaggenschepen van Samsung. Maar wist je dat Samsung ook een hele waslijst aan voordelige low budget en middenklasse smartphones op de markt heeft gebracht? Een erg goed voorbeeld hiervan zijn de smartphones uit de A en J-serie. Bijvoorbeeld de Galaxy A3, A5, A7 en J1, J3, J5 etc. Jaarlijks worden deze smartphones vernieuwd, verbeterd en van een nieuw likje verf voorzien. In de prijsklasse tot 300 euro adviseren wij dan ook een smartphone uit deze serie, waarbij de Samsung Galaxy J7 (2017) onze voorkeur heeft. Het is een groot toestel met een unieke look en prachtig 5,5 inch Full HD AMOLED beeldscherm. Zowel aan de voorkant als aan de achterkant vind je een uitstekende 13 megapixel camera voor de mooiste foto’s en selfies.

Samsung Galaxy J7 2017
Bekijk specificaties
Los toestel: € 263,00
Abonnement vanaf € 16,50 p/m
Beste deal

De beste LG smartphone tot 300 euro

Liever een smartphone van het merk LG? Dat is ook mogelijk. LG lanceert jaarlijks een vlaggenschip en sinds 2017 ook een budget model daarvan. De LG Q6 is de eerste smartphone in de Q-lijn. Het is een compleet toestel met full screen ontwerp. Rond het 5,5 inch beeldscherm liggen slanke randen en daardoor is de telefoon relatief klein gebleven. De LG Q6 wordt aangedreven door de zuinige Snapdragon 435 processor met 3 GB aan werkgeheugen. Aan de achterkant vind je een 13 megapixel camera en selfies maak je met een 5 megapixel camera.

LG Q6
Bekijk specificaties
Los toestel: € 276,00
Abonnement vanaf € 15,00 p/m
Beste deal

De beste Motorola met een budget tot 300 euro

En tot slot het merk Motorola. Bij dit merk hebben we gekozen voor een midrange smartphone, genaamd Motorola Moto Z Play. Het is één van de eerste smartphones met een modulair ontwerp. Het flinterdunne toestel kun je namelijk koppelen met de zogenaamde Moto Mods. In 2016 was het Lenovo die de beste modulaire smartphone heeft gelanceerd met de Motorola Moto Z lijn. Het merk heeft daar dit jaar een opvolging aan gegeven met de Moto Z2. Aan de Motorola Moto Z Play kun je verschillende Mods koppelen. De smartphone is ook nog voorzien van goede specificaties. Een snelle Snapdragon 625 processor is de krachtbron met 3 GB aan werkgeheugen. De telefoon heeft 32 GB aan opslagruimte en in de flinke cameraheuvel vind je een 16 megapixel camera met luxe cameratechnieken. Je hebt een mega scherm en genoeg snelheid voor de nieuwste apps en games. Een uitstekende keuze in deze prijsklasse.

Motorola Moto Z Play
Bekijk specificaties
Los toestel: € 299,00
Abonnement vanaf € 17,00 p/m
Beste deal

 

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones