Het leven is al duur genoeg. Dat vinden wij van Telefoonabonnement.nl ook. Dus waarom zou je veel geld uitgeven aan een smartphone terwijl je voor een paar honderd euro al een echte alleskunner in huis haalt? Voor de slimmeriken onder ons die op zoek zijn naar een midrange smartphone voor minder dan 300 euro hebben wij de beste smartphones binnen dat budget voor je op een rij gezet. We beginnen met ons persoonlijke advies.

De persoonlijke keuze van Telefoonabonnement.nl

Per prijsklasse geven wij ons persoonlijke advies. Mocht je zelf een specifiek merk zoals bijvoorbeeld HTC, Samsung, Sony of LG in gedachte hebben, kan je ook meteen naar de beste koop van jouw gewenste merk gaan. Bij deze prijsklasse komt volgens ons de Sony Xperia XA het beste uit de verf. Je krijgt prima specificaties voor net wat meer dan € 250,-. Een koopje wat ons betreft!

Sony Xperia XA
Beste deal

De beste Samsung Galaxy tot 300 euro

Bij Samsung denk je al gauw aan de Samsung Galaxy S en Galaxy Note-serie. Dat zijn de vlaggenschepen van Samsung. Maar wist je dat Samsung ook een hele waslijst aan voordelige low budget en middenklasse smartphones op de markt heeft gebracht? Een erg goed voorbeeld hiervan zijn de smartphones uit de A en J-serie. Bijvoorbeeld de Galaxy A3, A5, A7 en J1, J3, J5 etc. Jaarlijks worden deze smartphones vernieuwd, verbeterd en van een nieuw likje verf voorzien. In de prijsklasse tot 300 euro adviseren wij dan een ook een smartphone uit deze serie, waarbij de Samsung Galaxy A5 onze voorkeur heeft.

Samsung Galaxy A5 2016
Bekijk specificaties
Los toestel: € 283,00
Abonnement vanaf € 16,50 p/m
Beste deal

De beste LG smartphone tot 300 euro

Liever een smartphone van het merk LG? Ook dat is mogelijk. LG heeft in samenwerking met Google een Nexus smartphone op de markt gebracht. Dit toestel is voorzien van een kale versie van Android zonder speciale schil van de fabrikant er overheen. Het grote voordeel hiervan is dat het toestel sneller is, efficiënter werkt en geen vooraf geïnstalleerde apps op de smartphone heeft, waardoor je meer opslaggeheugen over houdt. We hebben het hier natuurlijk over de LG Nexus 5X.

LG Nexus 5X
Bekijk specificaties
Los toestel: € 245,00
Abonnement vanaf € 15,50 p/m
Beste deal

De beste Motorola met een budget tot 300 euro

En tot slot het merk Motorola. Bij dit merk hebben we gekozen voor een midrange smartphone, genaamd Motorola Moto G4 Plus. Mogelijk is dit één van de laatste smartphones van het merk Motorola die op de markt is gebracht, aangezien ze zijn overgenomen door Lenovo. De Moto G4 Plus is een handige alleskunner waar je zeker een aantal jaar mee uit de voeten kunt. Zijn snelle processor met voldoende werkgeheugen zorgt ervoor dat je de komende tijd genoeg snelheid hebt voor de nieuwste apps en games. Een uitstekende keuze in deze prijsklasse.

Motorola Moto G4 Plus
Bekijk specificaties
Los toestel: € 189,00
Abonnement vanaf € 13,00 p/m
Beste deal

 

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones