beste smartphones onder 500 euro

Als je een absolute topper onder de smartphones wenst, maar niet vast wilt zitten aan een langdurig abonnement? Dan is het ook mogelijk om je smartphone los te kopen. Op deze pagina geven wij je graag advies over welke smartphones de beste zijn met een budget van maximaal € 500,-. Waarom € 500,-? Voor dat bedrag heb je een echte high-end smartphone in huis waar je meerdere jaren mee vooruit kunt. Je hoeft echt niet ieder jaar een nieuw toestel uit te zoeken. De keuze binnen deze prijscategorie is erg ruim en er is genoeg keuze uit vrijwel ieder merk voor een uitstekende smartphone.

De persoonlijke keuze van Telefoonabonnement.nl

Per prijscategorie geven wij ons persoonlijke advies. Mocht je zelf op zoek zijn naar een ander merk dan hier staat beschreven? Dan kan je ook direct skippen naar je merkvoorkeur. In deze prijscategorie krijgt je volgens de redactie van Telefoonabonnement.nl het meeste waar voor je geld bij de Samsung Galaxy A8 2018.

Samsung staat natuurlijk bekend om de premium Samsung Galaxy S serie. Jaarlijks wordt deze serie verbeterd en nog mooier. Een uitstekend en goedkoper alternatief uit 2018 is de Samsung Galaxy A8 2018. Het is een zeer krachtig toestel dat in snelheid tegen de vlaggenschepen aan schurkt. Het toestel wordt aangedreven door een 2,2 Ghz octa core Exynos processor met 4 GB aan werkgeheugen en 32 GB opslagcapaciteit. De smartphone beschikt over een schitterend 5,6 inch Full HD Super AMOLED beeldscherm dat vrijwel de volledige voorkant inneemt (ruim 75%). Boven het beeldscherm tref je wel twee camera’s waarmee je prachtige selfie foto’s maakt. Het duo bestaat uit een 16 megapixel en 8 megapixel lens. De hoofdcamera doet ook niet onder voor de beste. De 16 megapixel hoofdcamera heeft een f/1.7 diafragma en is voorzien van phase detection autofocus en een LED flitser. De Samsung Galaxy A8 2018 is IP68 gecertificeerd.

Samsung Galaxy A8 2018
Bekijk specificaties
Los toestel: € 449,00
Abonnement vanaf € 23,00 p/m
Beste deal

De beste iPhone voor minder dan 500 euro

Het Amerikaanse Apple is één van de populairste fabrikanten op het gebied van kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. En voor liefhebbers van de iPhone is er nu ook goed nieuws. Apple maakt tegenwoordig ook nieuwe iPhone’s voor minder dan 500 euro. De iPhone SE is in 2016 geïntroduceerd en is een groot succes. Het toestel beschikt over een 4 inch scherm en lijkt qua ontwerp op de iPhone 5S, maar dan met de specificaties van de iPhone 6S. Ben je op zoek naar een iPhone? Dan heb je in deze prijsklasse ook de keuze uit een iPhone 6 Plus. Wij adviseren binnen een budget van 500 euro de iPhone SE. Je hebt dan een nieuwere processor en kunt kiezen voor meer opslag.

iPhone SE
Bekijk specificaties
Los toestel: € 311,00
Abonnement vanaf € 17,00 p/m
Beste deal

De beste LG onder 500 euro

Naast de nummer één smartphone fabrikant Samsung kent Zuid Korea nog een grote smartphone fabrikant, namelijk LG Electronics. Het merk heeft aan het begin van dit jaar de LG G6 gelanceerd. Het was één van de eerste vlaggenschepen met een full screen ontwerp. De smartphone beschikt over een groot 5,7 inch Quad HD+ beeldscherm in een relatief kleine behuizing. De smartphone is super sterk, MIL-STD-810G, en waterdicht (IP68). Binnen de robuuste premium behuizing schuilt een Snapdragon 821 processor van Qualcomm met 4 GB. Aan de achterkant tref je twee uitstekende hoofdcamera’s en het vlaggenschip beschikt over een Quad DAC voor kraakhelder geluid.

LG G6
Bekijk specificaties
Los toestel: € 409,00
Abonnement vanaf € 22,50 p/m
Beste deal

De beste Samsung Galaxy onder 500 euro

De Samsung Galaxy S serie wordt elk jaar ververst met een nieuwe en nog mooier vlaggenschip. De lancering van een nieuwe generatie betekent, dat de oudere generatie in prijs daalt. Zo kun je vandaag de dag de luxe Samsung Galaxy S7 op de kop tikken voor nog geen 500 euro! Het toestel heeft een prachtig 5,1 inch Quad HD AMOLED beeldscherm en wordt aangedreven door de snelle Exynos 8890 processor met 4 GB aan werkgeheugen. Het toestel uit de populaire Galaxy S serie behoort tot de beste camera smartphones met de 12 megapixel f/1.7 camera aan de achterkant en haar scherpe selfies met de 5 megapixels selfie camera.

Samsung Galaxy S7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 395,00
Abonnement vanaf € 23,00 p/m
Beste deal

De beste Huawei onder 500 euro

Huawei is inmiddels doorgeschoten naar de derde plek qua populariteit. En niet alleen bij ons, maar wereldwijd. Huawei was al één van de grootste merken in China, maar is sinds een aantal jaar ook actief in ons land. De Chinese fabrikant heeft een naam gemaakt met voordelige telefoons voor een aantrekkelijke prijs. Tegenwoordig wil het merk ook de high-end markt veroveren. Daartoe is het een samenwerking aangegaan met Leica. De Huawei P10 is een vrucht uit die samenwerking. De krachtige smartphone van Huawei beschikt over drie Leica camera’s. Aan de voorkant tref je een 8 megapixel camera een achterop de dual hoofdcamera bestaande uit een 20 megapixel en 12 megapixel camera. De krachtige Kirin 960 processor met 4 GB aan werkgeheugen geeft je meer dan genoeg power om werkelijk alle taken aan te kunnen.

Huawei P10
Bekijk specificaties
Los toestel: € 413,00
Abonnement vanaf € 23,00 p/m
Beste deal