Als je een absolute topper onder de smartphones wenst, maar niet vast wilt zitten aan een langdurig abonnement, is het ook mogelijk om je smartphone los te kopen. Op deze pagina geven wij je graag advies over welke smartphones je het beste los kunt kopen met een budget van maximaal € 500,-. Waarom € 500,-? Voor dat bedrag heb je een echte high-end smartphone in huis waar je een aantal jaar mee vooruit kunt zodat je niet het jaar erop opnieuw een toestel hoeft uit te zoeken. Daarnaast heb je voor dit bedrag van vrijwel ieder merk een uitstekende smartphone en is er genoeg keus. 

De persoonlijke keuze van Telefoonabonnement.nl

Per prijscategorie geven wij ons persoonlijke advies. Mocht je zelf op zoek zijn naar een ander merk dan door ons beschreven, kan je ook direct skippen naar je merkvoorkeur.

Honor 8
Bekijk specificaties
Los toestel: € 338,00
Abonnement vanaf € 20,00 p/m
Beste deal

De beste iPhone voor minder dan 500 euro

Het Amerikaanse Apple is één van de populairste fabrikanten op het gebied van kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid. En voor liefhebbers van de iPhone is er nu ook goed nieuws. Apple maakt tegenwoordig ook nieuwe iPhone’s voor minder dan 500 euro. De iPhone SE is in 2016 geïntroduceerd en is een groot succes. Het toestel beschikt over een 4 inch scherm en lijkt qua ontwerp op de iPhone 5S, maar dan met de specificaties van de iPhone 6S. Ben je op zoek naar een iPhone en wil je niet meer dan 500 euro uitgeven, dan adviseren wij de iPhone SE.

iPhone SE
Bekijk specificaties
Los toestel: € 341,00
Abonnement vanaf € 16,00 p/m
Beste deal

De beste Samsung Galaxy onder 500 euro

Samsung is op dit moment het meest verkochte merk in ons land. De Samsung Galaxy-serie is zo populair dat er jaarlijks tientallen nieuwe smartphones worden uitgebracht waarvan de meeste zeer goed verkopen. De populairste smartphone uit de Galaxy-reeks is de S-serie. Jaarlijks verschijnt er een nieuw vlaggenschip uit deze reeks. Het model van 2015 is de Samsung Galaxy S6 en Samsung Galaxy S6 Edge. De nieuwste smartphones uit deze serie liggen qua prijs wat hoger dan het budget, maar volgens ons kan je de komende jaren nog uitstekend uit de voeten met de Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge
Bekijk specificaties
Los toestel: € 319,00
Abonnement vanaf € 22,00 p/m
Beste deal

De beste Huawei onder 500 euro

Huawei is inmiddels doorgeschoten naar de derde plek qua populariteit. En niet alleen bij ons, maar wereldwijd. Huawei was al één van de grootste merken in China, maar is sinds een aantal jaar nu ook actief in ons land. De populariteit van het merk is vooral te danken aan de komst van de Huawei Ascend P6. Dit model was niet alleen geweldig om te zien, maar beschikte ook nog eens over monsterlijke specificaties voor een zeer vriendelijke prijs. De prijs van high-end werd door Huawei flink naar beneden geschroefd en zo ontstond in no time de rage van Huawei. Inmiddels zijn we alweer vele successen verder en mag wat ons betreft de Huawei P10 Lite zeker niet aan deze lijst ontbreken.

Huawei P10 Lite
Bekijk specificaties
Los toestel: € 272,00
Abonnement vanaf € 14,00 p/m
Beste deal
nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones