beste smartphones met veel geheugen

Ken je dit? Net op het moment dat je een hele belangrijke foto wilt maken lukt het niet meer omdat het geheugen van je smartphone vol zit. Het geheugen van een smartphone is erg belangrijk. Je gebruikt het om je video’s, foto’s, apps, contacten en meer op te slaan. Eigenlijk bevat je opslaggeheugen een groot deel van je leven en het is dan ook erg vervelend als je hier te weinig van hebt. Gelukkig zijn er tegenwoordig heel veel smartphones met een flinke hoeveelheid opslag. Zo heb je al smartphones met 256 GB aan geheugen en kan je bij de meeste telefoons je geheugen uitbreiden met behulp van een MicroSD. Ben je op zoek naar een nieuwe smartphone met voldoende geheugen? Wij hebben de top 5 beste smartphones met veel geheugen voor je op een rij gezet. Deze lijst wordt regelmatig bijgewerkt zodat hij altijd actueel is.

1. iPhone 8

iPhone 8
Bekijk specificaties
Los toestel: € 738,00
Abonnement vanaf € 37,00 p/m
Beste deal

In de lijst van smartphones met veel geheugen is altijd wel een plaats voor Apple. De Apple vlaggenschepen zijn namelijk de enige smartphones die beschikken over maximaal 256 GB aan opslaggeheugen. Android smartphones hebben maximaal 128 GB aan opslagcapaciteit, al kun je bij deze toestellen vaak gebruik maken van een microSD kaart. Een optie die Apple niet biedt. De iPhone 8 en iPhone 8 Plus zijn beide met maar liefst 256 GB opslag beschikbaar. Het zijn de snelste smartphones van dit moment. De krachtige A11 processor wordt bijgestaan met respectievelijk 2 GB en 3 GB aan werkgeheugen. Beide smartphone beschikken over een verbluffende camera waarmee je prachtige foto’s maakt. De iPhone 8 Plus heeft twee 12 megapixel camera’s en kan tot 2x inzoomen zonder enige beeldverlies. Het tweetal is gemaakt van super sterk glas en je kunt ze draadloos opladen. Het betrouwbare en zeer gebruiksvriendelijke iOS 11 is het besturingssysteem van de Apple iPhone 8 en iPhone 8 Plus.

2. iPhone 7

iPhone 7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 588,00
Abonnement vanaf € 30,00 p/m
Beste deal

Voor de echte fanatieke veel gebruiker is er nu de iPhone 7 of de iPhone 7 Plus met 256 GB aan ingebouwde opslagcapaciteit. Op dit moment heeft Apple de grootste hoeveelheid ingebouwde geheugen, maar de fabrikant geeft geen ruimte voor een MicroSD kaartje. Mocht je meer geheugen nodig hebben, dan kun je een betaalde iCloud account afsluiten. De eerste 5 GB krijg je gratis van Apple, daarna betaal je enkele euro’s per maand voor een upgrade. De iPhone 7 smartphones worden aangedreven door de krachtige A10 processor met respectievelijk 2 en 3 GB aan werkgeheugen. De hippe telefoons zijn gemaakt van sterke materialen en voorzien van goede camera’s. Het basis model heeft één 12 megapixel hoofdcamera terwijl de iPhone 7 Plus beschikt over twee 12 megapixel camera’s. Beide telefoons draaien op het gebruiksvriendelijke besturingssysteem van Apple, iOS.

3. HTC U11+

HTC U11 Plus

HTC is een groot smartphone merk uit Taiwan. Sinds 2017 lanceert de fabrikant hippe smartphones van glas in de U lijn. De HTC U11+ is daarvan het topmodel. De krachtige mobiele telefoon heeft een full screen ontwerp waarbij het beeldscherm bijna de gehele voorkant inneemt. Hierdoor blijft de behuizing relatief compact bij een groot 6 inch Quad HD+ beeldscherm. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 835 processor met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit. Mocht je meer ruimte nodig hebben, dan heb je de beschikking over een microSD kaart. De HTC U11+ is waterdicht ( IP68 ) en heeft een uitstekende 12 megapixel camera van HTC. Het is een compleet vlaggenschip voor degene die veel geheugen wenst te hebben en een zeer snel toestel.

4. Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro
Bekijk specificaties
Los toestel: € 747,00
Abonnement vanaf € 36,00 p/m
Beste deal

Met de Huawei Mate 10 Pro betreed Huawei het strijdperk van de premium smartphones. Het is een luxe smartphone met een bijzonder mooi full screen ontwerp. De behuizing wordt bijna volledig bedekt door het imposante 6 inch Full HD+ AMOLED beeldscherm. Het Chinese vlaggenschip wordt aangedreven door de eerste processor met een eigen AI chip, de Kirin 970. De krachtige octa core processor is in snelheid te vergelijken met de Snapdragon 835 van Qualcomm. Huawei geeft het toestel 6 GB aan werkgeheugen met 128 GB aan opslagcapaciteit. Daar moet je het ook wel mee doen, want de telefoon ondersteunt geen microSD kaart. Het toestel beschikt over twee indrukwekkende camera’s van Leica met een diafragma van f/1.6. Beide zijn optisch gestabiliseerd voor haar scherpe foto’s. De Huawei Mate 10 Pro is een compleet premium toestel met veel opslagcapaciteit voor een aantrekkelijke prijs.

5. Nokia 8 128 GB

Nokia 8
Bekijk specificaties
Los toestel: € 496,00
Abonnement vanaf € 22,00 p/m
Beste deal

In 2017 is het Finse merk Nokia terug. De iconische naam stond voor onverwoestbare telefoons met een geweldig groot uithoudingsvermogen. In 2017 lanceerde het een serie herkenbare Android smartphones. De Nokia 8 is het topmodel van de lijn en beschikt over een krachtige processor met heel veel geheugen. Het toestel heeft een 5,3 inch Quad HD beeldscherm met een resolutie van 2.560 x 1.440. De krachtbron is een Snapdragon 835 processor met 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit. Er is ruimte voor een microSD kaart als je 128 GB nog te weinig vindt. Het toestel heeft een strak ontwerp en is gemaakt van sterke metalen. Aan de achterkant vind je een ovale camera ronding met twee 13 megapixel camera’s voorzien van de nieuwste cameratechnieken.