beste telefoon met lange accuduur

Vroeger in de hoogtijdagen van Nokia maakte we ons nooit zorgen om de accuduur. De accu ging toen weken mee met één laadsessie. Maar buiten bellen en een berichtje versturen om kon je vrij weinig met je telefoon. Tegenwoordig is een smartphone meer dan alleen een apparaat om mee te bellen. Het is je persoonlijke zakcomputer met je volledige leven aan foto’s, video’s, games en meer. De enorme waslijst aan technieken en mogelijkheden gaan natuurlijk wel ten koste van de accuduur. Een logisch gevolg is, dat de accuduur gemiddeld genomen flink is gedaald. Zoek je een smartphone met een lange accuduur? De redactie van Telefoonabonnement.nl heeft de 5 beste smartphones met een lange accuduur voor je op een rij gezet.

1. Apple iPhone 8

iPhone 8
Bekijk specificaties
Los toestel: € 738,00
Abonnement vanaf € 37,00 p/m
Beste deal

De nummer 1 van dit moment is de iPhone 8. De nieuwste iPhone generatie is weer net iets zuiniger dan de vorige generatie. De razend snelle smartphones maken gebruik van de Apple A11 processor die zelfs iets zuiniger is dan de Apple A10 processor. De iPhone 8 is daardoor niet alleen veel sneller dan zijn voorganger, de telefoon is ook iets zuiniger. Voor een premium vlaggenschip is de accuduur van de iPhone 8 uitstekend te noemen. Bij fanatiek gebruik van de iPhone 8 mag je rekenenen op een accuduur van zo’n 24 effectieve uren. Dagelijks opladen is nodig als je het toestel dagelijks intensief gebruikt. De Apple is de snelste smartphone van dit moment en bezit een van de beste camera’s die er maar zijn.

2. Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro
Bekijk specificaties
Los toestel: € 747,00
Abonnement vanaf € 36,00 p/m
Beste deal

Wil je een krachtige telefoon die je voor meerdere dagen kunt gebruiken? Dan kom je bijna zeker op een van de Huawei smartphones terecht. De accuduur van de Huawei Mate 10 Pro behoort tot één van de beste van dit moment. De krachtige smartphone beschikt over een enorme Li-Po accu met een capaciteit van 4.000 mAh. Het is één van de grootste accu’s binnen het segment. Zelfs met het mega grote 6 inch AMOLED beeldscherm red je waarschijnlijk twee volle dagen zonder opnieuw op te moeten laden. Mocht je de mega accu willen opladen, dan hoef je niet bang te zijn voor lange wachttijden. De accu van de Huawei Mate 10 Pro ondersteunt namelijk snelladen. Het vlaggenschip zit vol met de laatste high tech snufjes en beschikt over twee voortreffelijke hoofdcamera’s van Leica.

3. Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S8 Plus
Bekijk specificaties
Los toestel: € 670,00
Abonnement vanaf € 36,00 p/m
Beste deal

Je zal begrijpen, dat de nummer één smartphone maker Samsung ook in deze lijst voor komt. De Samsung Galaxy S8 Plus heeft een flinke 3.500 mAh accu. Het toestel zit werkelijk tjok vol met de nieuwste technieken en het vlaggenschip blinkt uit met misschien wel het mooiste beeldscherm. Zelfs met het 6,2 inch WQHD+ AMOLED beeldscherm weet de Galaxy S8 Plus een uitstekende accuduur neer te zetten. De accu van de Samsung Galaxy S8 Plus gaat zelfs langer mee dan die van de Galaxy S7 Edge. De smartphone houdt het eenvoudig een dag vol tot bijna twee dagen. Uiteraard is accuduur afhankelijk van de manier waarop de telefoon wordt gebruikt. De Koreaanse krachtpatser is super snel opladen dankzij Quick Charge 3.0.

4. Asus Zenfone 4 Max 5.2

Asus Zenfone 4 Max 5.2
Bekijk specificaties
Los toestel: € 191,00
Abonnement vanaf € 12,50 p/m
Beste deal

Een van de meest indrukwekkende toestellen op het gebied van accuduur is de Asus Zenfone 4 Max 5.2. Het grote toestel heeft een mega grote 4.100 mAh accu. Je kunt muziek luisteren tot 101 uur achter elkaar en de telefoon heeft een zeer lange standby tijd. Ondanks dat het een relatief compact toestel is, heeft de Asus een geweldig grote accu. De accu gaat nog langer mee omdat de smartphone is uitgerust met een zuinige Snapdragon 425 processor van Qualcomm. Er is 2 GB aan werkgeheugen en 16 GB aan opslagcapaciteit. Het Taiwanese toestel geeft je een compleet pakket aan specificaties voor een zeer aantrekkelijke prijs. De Zenfone 4 Max 5.2 heeft een geweldig uithoudingsvermogen. Je gaat volledig mee in de dubbele hoofdcamera trend van 2017. De voordelige mobiele telefoon haalt eenvoudig twee dagen van gebruik zonder laden.

5. Honor 6X

Honor 6X
Bekijk specificaties
Los toestel: € 193,00
Abonnement vanaf € 14,00 p/m
Beste deal

Een andere goedkope smartphone met een flink uithoudingsvermogen is de Honor 6X. Het budget merk van Huawei doet het goed in Nederland. Geen vreemde trend, aangezien het merk goedkope telefoons lanceert met zeer goede specificaties. Het besturingssysteem van Huawei let altijd nauwlettend op accugebruik van bepaalde apps en de flinke 3.340 mAh accu mag er zeker zijn. Je kunt gerust een tot twee dagen met de metalen smartphone op pad zonder lader. De Chinese smartphone heeft een krachtige processor en twee hoofdcamera’s. Het toestel heeft een luxe uitstraling en is ideaal voor lange dagen in de trein. De Honor 6X heeft een groot 5,5 inch Full HD beeldscherm en wordt aangedreven door de krachtige Kirin 655 met 3 GB RAM.