beste zakelijke smartphones

Zoek je een zakelijke smartphone? Een degelijke en betrouwbaar toestel waarvan je op aan kan? Bijvoorbeeld een smartphone met een fysiek toetsenbord, handige apps die je werk eenvoudiger maken of een toestel dat perfect geïntegreerd kan worden met je vaste computer en laptop? Dan is deze top 5 geschikt voor jou. Wij hebben de 5 beste smartphones voor zakelijk gebruik op een rij gezet. Het zijn betrouwbare smartphones voorzien van allerlei handige opties en slimme beveiliging. We werken deze lijst met regelmaat bij zodat hij zoveel mogelijk actueel is.

1. Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8
Bekijk specificaties
Los toestel: € 829,00
Abonnement vanaf € 45,00 p/m
Beste deal

De absolute must voor elke zakenman of zakenvrouw is natuurlijk de Samsung Galaxy Note 8. Deze krachtige zaken smartphone wordt gemaakt door de beste fabrikant van de wereld en heeft een de handige S Pen voor notities en razendsnelle bediening. De nieuwste generatie Note wordt aangedreven door de snelle Snapdragon 835 processor met 6 GB aan werkgeheugen. Het is een mobiele telefoon die je volledig kunt omtoveren tot werkplek dankzij Samsung Dex. Het is in onze mening de optimale zakelijke smartphone omdat dit toestel zeer compleet is, betrouwbaar en razend snel. Dankzij de nieuwste connectiviteit kun je over de hele wereld razend snel internetten. De dual hoofdcamera maakt prachtige foto’s en via de selfie camera wordt je haar scherp weergegeven tijdens video conference calls. De Samsung Galaxy Note 8 is daarnaast optimaal beveiligd dankzij Samsung Knox, de irisscanner en vingerafdrukscanner.

2. iPhone 8 Plus

iPhone 8 Plus
Bekijk specificaties
Los toestel: € 867,00
Abonnement vanaf € 44,00 p/m
Beste deal

In de smartphone wereld zijn er nog maar twee besturingssystemen actueel, Android en iOS. De iPhone 8 Plus is zeker een van de beste zaken smartphones van dit moment. Het toestel heeft een groot 5,5 beeldscherm waardoor je optimaal door internet pagina’s bladert. Binnen de hippe glazen behuizing schuilt de snelste processor van 2017, een A11 Bionic processor. Apple heeft het toestel uitgerust met 3 GB aan werkgeheugen en daarmee is dit een multi task beest geworden. Je kunt verschillende zware apps naast elkaar draaien en de telefoon heeft een lange adem. Het glazen ontwerp heeft als voordeel dat het vlaggenschip is uitgerust met draadloos opladen. Je legt de krachtige Apple eenvoudig op het oplaad plateau naast de computer. Aan de achterkant vind je de verbeterde dual hoofdcamera. Je maakt hiermee de mooiste foto’s van projecten en hoeft niet eens meer op zoek naar een compact camera. De camera zoomt tot wel twee keer in zonder kwaliteitsverlies. Het iOS besturingssysteem is één van de meest betrouwbare besturingssystemen ooit en werkt prettig en intuïtief.

3. BlackBerry KeyONE

BlackBerry KEYone
Bekijk specificaties
Los toestel: € 494,00
Abonnement vanaf € 22,50 p/m
Beste deal

BlackBerry heeft met de BlackBerry KeyONE weer een compleet toestel in de markt gezet voorzien van handig QWERTY toetsenbord. BlackBerry stond jaren lang synoniem voor zakelijke smartphone. Dat kwam doordat de zaken telefoons slim beveiligd waren en beschikten over een qwerty toetsenbord. De BlackBerry KeyONE is een complete smartphone met krachtige specificaties. Het toestel wordt aangedreven door de krachtige Snapdragon 820 processor en heeft een 4,5 inch beeldscherm met daar onder het prettige QWERTY toetsenbord. Het voordeel van dit toetsenbord is een arsenaal aan snelkoppelingen (52) zodat je razend snel apps of acties kunt starten. Het is een betrouwbare smartphone die beschikt over een goede hoofdcamera en front camera. De smartphone is beveiligd met een snelle vingerafdrukscanner en beschikt over allerlei handige apps zoals BlackBerry Hub en het handige BlackBerry Notable. Een robuuste smartphone voor zakelijk gebruik.

4. Lenovo Phab 2 Pro

Lenovo Phab 2 Pro
Bekijk specificaties
Los toestel: € 410,00
Abonnement vanaf € 23,00 p/m
Beste deal

De Lenovo Phab 2 Pro is een uiterst krachtige smartphone met een geweldig groot 6,4 inch beeldscherm. Het is de eerste Augmented Reality-smartphone (AR) in de wereld en ondersteunt Google’s Project Tango. De drie camera’s aan de achterkant van de telefoon nemen locaties in 3D op. Je kan vervolgens een volledig nieuwe realiteit creëren binnen de bestaande afmetingen. Het is de ideale zakelijke telefoon als je vaak op reis bent en misschien wel onmisbaar in bepaalde beroepsgroepen. Denk aan marketeers, makelaars of binnenhuisarchitecten. Met de AR-techniek is het bijvoorbeeld mogelijk om een ruimte volledig in te richten zonder ook maar één bureau te verplaatsen.

5. iPhone SE

iPhone SE
Bekijk specificaties
Los toestel: € 311,00
Abonnement vanaf € 17,00 p/m
Beste deal

Zoek je een gebruiksvriendelijke zakelijke smartphone die niet al te veel kost en super betrouwbaar is? Wil je een veilige smartphone die niet eenvoudig is te hacken? De compacte en complete iPhone SE mag niet ontbreken in dit rijtje. De telefoon biedt namelijk alle voordelen van een Apple iPhone zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Apps voor dit toestel zijn veilig want, iOS apps worden pas goedgekeurd na een lang en grondig controle proces van Apple. Dit maakt het toestel zeer veilig voor gebruikers. Een virusscanner voor je iPhone is eigenlijk niet nodig. Een iPhone kun je daarnaast koppelen met allerlei apparatuur in huis of op de zaak want synchroniseren met je iMac is eenvoudig. Met de iPhone haal je een gebruiksvriendelijke smartphone in huis dat uiterst geschikt is voor zakelijke doeleinden. En de iPhone SE is ook nog eens zeer goed betaalbaar.