Zoek je een smartphone dat handig is voor zakelijke doeleinden? Bijvoorbeeld een smartphone met een fysiek toetsenbord, handige apps die je werk makkelijker maken of een smartphone dat perfect geïntegreerd kan worden met je vaste computer en laptop? Dan is deze top 5 geschikt voor jou. Wij hebben de 5 beste smartphones voor zakelijk gebruik op een rij gezet. We werken deze lijst met regelmaat bij zodat hij zoveel mogelijk actueel is.

1. iPhone 7

iPhone 7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 686,00
Abonnement vanaf € 36,00 p/m
Beste deal

Als je voor een zakelijke smartphone kiest, is gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat je een smartphone hebt die veilig is, betrouwbaar en niet makkelijk te hacken is. Dit zijn precies de voordelen van Apple. Apple is veilig doordat alle apps die je kan downloaden zorgvuldig zijn gecontroleerd door medewerkers bij Apple. Voor ontwikkelaars is iOS een lastig platform omdat het vaak lang duurt voor je app wordt goedgekeurd. Dit maakt hem echter extreem veilig voor gebruikers. Een virusscanner voor je iPhone is eigenlijk niet nodig. Daarnaast zit het systeem zo dicht dat er niks op draait dat niet van Apple is. Daardoor is het zeer moeilijk te hacken. Met iPhone haal je een gebruiksvriendelijke smartphone in huis dat uiterst geschikt is voor zakelijke doeleinden.

2. BlackBerry Priv

BlackBerry Priv
Bekijk specificaties
Los toestel: € 399,00
Abonnement vanaf € 21,50 p/m
Beste deal

BlackBerry staat bekend om zijn zakelijke gebruikers. Het is een smartphone dat speciaal gericht is op deze doelgroep en met de BlackBerry Priv zijn ze voor het eerst een nieuwe weg ingeslagen. Namelijk een weg met een nieuw besturingssysteem. Niet langer werkt BlackBerry met zijn eigen besturingssysteem, maar zijn ze overgestapt op Android. Voor de gebruikers wel zo interessant omdat er hierdoor veel meer mogelijkheden bij zijn gekomen. De BlackBerry Priv kent nog steeds de zakelijke mogelijkheden en gebruiksvriendelijkheid en is daardoor voor ons de op één na beste smartphone in dit overzicht.

3. Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 468,00
Abonnement vanaf € 24,00 p/m
Beste deal

En als we het dan toch over Android hebben, kan Samsung niet achterblijven. De Galaxy S7 is intuïtief, water- en stofdicht, beschikt over een uitstekende camera, krachtige processor, 4 GB werkgeheugen en heeft ook nog eens een accu die je met gemak door de gehele werkdag heen helpt. Met het besturingssysteem Android krijg je direct toegang tot een database van vele duizenden applicaties die je stuk voor stuk kunt downloaden. Voor zakelijke doeleinden is de Galaxy S7 uitstekend te gebruiken.

4. Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950
Beste deal

Als je het over zakelijk gebruik hebt denken veel mensen gelijk aan het besturingssysteem Windows. Omdat dat op de meeste computers en laptops is geïnstalleerd, zal het vast goed samenwerken. En dat klopt ook. Wij hebben daardoor ook een Windows smartphone in deze lijst. De Lumia 950 is op dit moment het populairste toestel met Windows als besturingssysteem. Dit systeem werkt nauw samen met het besturingssysteem op je desktop. Het werkt vrijwel hetzelfde en dat biedt voordelen. Ook kan je eenvoudig Office installeren op je Windows smartphone waardoor je al je documenten op je toestel kunt bekijken en bewerken.

5. BlackBerry DTEK50

BlackBerry DTEK50
Bekijk specificaties
Los toestel: € 248,00
Abonnement vanaf € 17,50 p/m
Beste deal

BlackBerry beweert met de DTEK50 de veiligste Android ter wereld op de markt te hebben gebracht. En veilig is wel zo fijn als je een zakelijke smartphone zoekt. Je wilt geen virussen ontvangen en ook geen risico lopen dat je smartphone gehackt wordt. Met de BlackBerry DTEK50 is de kans om gehackt te worden vrijwel nihil. Hierdoor is het één van de beste smartphones voor zakelijk gebruik die momenteel op de markt is.

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones