Zoek je een smartphone dat handig is voor zakelijke doeleinden? Bijvoorbeeld een smartphone met een fysiek toetsenbord, handige apps die je werk makkelijker maken of een smartphone dat perfect geïntegreerd kan worden met je vaste computer en laptop? Dan is deze top 5 geschikt voor jou. Wij hebben de 5 beste smartphones voor zakelijk gebruik op een rij gezet. We werken deze lijst met regelmaat bij zodat hij zoveel mogelijk actueel is.

1. Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7
Bekijk specificaties
Los toestel: € 449,00
Abonnement vanaf € 23,00 p/m
Beste deal

En als we het dan toch over Android hebben, kan Samsung niet achterblijven. De Galaxy S7 is intuïtief, water- en stofdicht, beschikt over een uitstekende camera, krachtige processor, 4 GB werkgeheugen en heeft ook nog eens een accu die je met gemak door de gehele werkdag heen helpt. Met het besturingssysteem Android krijg je direct toegang tot een database van vele duizenden applicaties die je stuk voor stuk kunt downloaden. Voor zakelijke doeleinden is de Galaxy S7 uitstekend te gebruiken.

2. iPhone SE

iPhone SE
Bekijk specificaties
Los toestel: € 337,00
Abonnement vanaf € 18,00 p/m
Beste deal

Als je voor een zakelijke smartphone kiest, is gebruiksvriendelijkheid erg belangrijk. Daarnaast is het belangrijk dat je een smartphone hebt die veilig is, betrouwbaar en niet makkelijk te hacken is. Dit zijn precies de voordelen van Apple. Apple is veilig doordat alle apps die je kan downloaden zorgvuldig zijn gecontroleerd door medewerkers bij Apple. Voor ontwikkelaars is iOS een lastig platform omdat het vaak lang duurt voor je app wordt goedgekeurd. Dit maakt hem echter extreem veilig voor gebruikers. Een virusscanner voor je iPhone is eigenlijk niet nodig. Daarnaast zit het systeem zo dicht dat er niks op draait dat niet van Apple is. Daardoor is het zeer moeilijk te hacken. Met iPhone haal je een gebruiksvriendelijke smartphone in huis dat uiterst geschikt is voor zakelijke doeleinden. En de iPhone SE is ook nog eens zeer goed betaalbaar.

3. BlackBerry DTEK60

BlackBerry DTEK50
Bekijk specificaties
Los toestel: € 259,00
Abonnement vanaf € 16,50 p/m
Beste deal

BlackBerry beweert met de DTEK60 de veiligste Android ter wereld op de markt te hebben gebracht. En veilig is wel zo fijn als je een zakelijke smartphone zoekt. Je wilt geen virussen ontvangen en ook geen risico lopen dat je smartphone gehackt wordt. Met de BlackBerry DTEK60 is de kans om gehackt te worden vrijwel nihil. Hierdoor is het één van de beste smartphones voor zakelijk gebruik die momenteel op de markt is.

4. Lenovo Phab 2 Pro

Lenovo Phab 2 Pro
Bekijk specificaties
Los toestel: € 489,00
Abonnement vanaf € 24,00 p/m
Beste deal

De Lenovo Phab 2 Pro is een uiterst krachtige smartphone. De phablet is de eerste Augmented Reality-smartphone (AR) en ondersteunt Google’s Project Tango. De drie camera’s aan de achterkant van de telefoon nemen locaties in 3D op. Je kan vervolgens een volledig nieuwe realiteit creëren binnen de bestaande afmetingen. Het is de ideale zakelijke telefoon als je vaak op reis bent en misschien wel onmisbaar in bepaalde beroepsgroepen. Denk aan marketeers, makelaars of binnenhuisarchitecten. Met de AR-techniek is het bijvoorbeeld mogelijk om een ruimte volledig in te richten zonder ook maar één bureau te verplaatsen.

5. Sony Xperia XA1 Ultra

Sony Xperia XA1 Ultra
Bekijk specificaties
Los toestel: € 374,00
Abonnement vanaf € 18,50 p/m
Beste deal

Een krachtpatser van Sony en nog betaalbaar ook. De Sony Xperia XA1 Ultra. Sony staat bekend om zijn kwalitatieve camera en uitmuntende geluid. Daarnaast is de fabrikant sterk in het ontwikkelen van toestellen die waterdicht zijn. De Sony Xperia XA1 Ultra draait op het gebruiksvriendelijke besturingssysteem Android. Is gemaakt van uiterst kwalitatieve materiaal en voorziet iedere ondernemer van de nieuwste snufjes voor een zeer betaalbare prijs.

nieuwste smartphones
Nieuwste smartphones
goedkoopste smartphones
Goedkoopste smartphones
populairste smartphones
Populairste smartphones